paulien.reismee.nl

Malawi

Hoi!

Na Karonga zijn we naar Chitimba gegaan. We zijn toen op een camping gaan staan met 1 kamer. Daar waren gelukkig al meer mensen:p 2 zweedse en een keniaan en de dag erna kwamen nog een argentijnse en een spanjaard, die aan het fietsen zijn. De camping is van 2 zuid-afrikanen die het net een jaar geleden zijn begonnen. Je eet ook gewoon met hun mee als je wilt, want het dorpje is weer echt niets, alleen maar 1 weg met 10 winkeltjes denk ik (die allemaal hetzelfde verkopen). 2 dagen heerlijk niets gedaan en 1 avond gebbq-t en toen kwamen er vrouwen met kinderen uit het dorp dansen. Aan het eind gingen wij ook meedoen, dat was echt heel leuk! Goed met onze kont leren draaien. De 3e dag zijn we naar een dorp op een berg gelopen. Het was 15km up hill, dus was eigenlijk soms best wel zwaar, want de weg was echt niet goed, maar het uitzicht was wel elke keer heel mooi en het was wel lekker om weer eens wat actiefs te doen! Na 4,5 uur waren we er gelukkig,daar gelunched en weer teruggelopen. Na 5 km was een hostel daar even een drankje gedaan met een afgrond naast ons en toen doorgelopen. Na 4km kwam er een auto en zijn we daar lekker ingestapt, want we hadden het wel een beetje gehad!

Vrijdag zijn we naar Nkatha Bay gegaan. Was al veel toeristischer en we zaten in een leuk hostel ding. Super mooi op een rots en hele leuk bar waar je super chill kon liggen! Daar hebben we een boottochtje gedaan en zijn we za avond uitgeweest. Wat echt heel leuk was, alleen maar locals en de 8 waar wij mee waren. Alleen maar gedanst en je draait je om en je danst weer met een andere. Het is alleen wel alleen maar heupen draaien, maar ook weleens leuk! Na 15min moest je wel weer naar een andere, want dan was je hun vriendin en hielden ze zo veel van je en moest je mee naar buiten. Gister hele dag niets gedaan en lekker op t strandje gelegen. Vanavond gaan we met een ferry naar 2 eilanden. Eerst 2 nachten naar een kleine. We vertrekken om 2030 en komen om 0100 aan, handige tijden, maar het schijnt dat mensen je komen ophalen!! Nog maar 3 weken en dan begin ik alweer aan mijn terugreis, het gaat zo snel allemaal!

Nynke heeft foto's op facebook gezet! Vandaag doet die het helaas niet, dus moeten jullie maar even kijken bij Nynke Koning.

xx

Fred

Yes, draaien met je heupen! Fijn om de Hollanse on-soepelheid tegen te gaan, al heb jij daar niet zo'n last van Pien! :) Wat een leuk verhaal, klinkt leuk! Ga je nou nog terug naar de kliniek of wordt het nu nog 3 weken reizen samen?

Liefs

Constan

Hé Paulien,
Volgens mij is het daar echt leuk! Niet te lang dansen daar, want hier wacht J. Travolta. X

Liset

Zussie, zo leuk om je maandag ff snel gesproken te hebben! Heel veel plezier deze week! Misschien daarna even skypen? Wel weer zin dat je terug komt hoor.. MAAR wat doe jij veel gave dingen samen met Nynke!! Veel plezier nog!
LIEFS XX

Anja

Hé Paulien,
Wat maak je weer veel mee, heerlijk, echt jouw tempo! Geen kans om het saai te vinden. Ben wel erg benieuwd naar je foto´s, zal eens kijken of ik ook bij Nynke kan op haar facebook. Heel lief dat je ons smste op onze trouwdag! Geniet nog maar lekker, liefs Anja